Забезпечуючи "дотримання громадського порядку": В Ірпені "Муніципальна варта" без причин вигнала чоловіка на мороз (відео)

У місті Ірпінь Київської області представник комунального підприємства «Муніципальна варта» без пояснення причин вигнав з приміщення вокзалу чоловіка, який мирно дрімав на одній з лавок.

Відповідні відео на своїй сторінці в Facebook опублікувала співробітниця Ірпінської міської ради Олеся Олійник, зазначивши, що патрульна служба «Муніципальної варти» забезпечує «дотримання громадського порядку» на території місцевого вокзалу, передають Патріоти України.

На кадрах відео, які були зняті самим співробітником «Муніципальної варти», видно, як чоловік спокійно відреагував на вимоги комунальника і залишив приміщення вокзалу, навіть не попросивши пояснень.


Така поведінка представників місцевої влади обурило користувачів, які вказали, що чоловік ніяк не порушував громадський порядок.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...