Забігла на відчайдушні крики аптекаря: Хоробра українка затримала озброєного грабіжника

У селі Вільхівка, що на Іршавщині, 32-річна жінка не злякалася небезпеки та допомогла у затриманні розбійника, що намагався пограбувати аптеку.

13 січня на гарячу лінію «102» зателефонувала 32-річна мешканка села Вільхівка Іршавського району. Жінка просила допомоги, оскільки стала свідком розбійного нападу, - передають Патріоти України з посиланням на поліцію Закарпаття.

За вказаною адресою одразу ж виїхала група реагування патрульної поліції, проте за той час, доки поліцейські прибули на місце події, жінка не розгубилася і допомогла затримати нападника всередині приміщення аптеки.

Як потім розповіла заявниця, вона проходила повз аптечний пункт і почула крик працівниці закладу, яка кликала на допомогу. Відтак Антоніна Мощицька, 32-річна місцева мешканка, забігла всередину приміщення і побачила чоловіка, який з предметом, схожим на зброю, погрожує фармацевту і вимагає віддати виручку.

Жінка не розгубилася і встигла викликати поліцію та зачинити двері, аби не випустити нападника. Крім того, жінці вдалося привернути увагу перехожих, які могли б перешкодити чоловіку втекти.

За кілька хвилин поліцейські затримали розбійника, який перебував у стані алкогольного сп’яніння, в порядку статті 208 КПК України та помістили його в ІТТ Виноградівського відділення поліції.

Продавчиня аптеки не постраждала. Предмет, схожий на пістолет, вилучено та направлено на експертизу. У діях нападника вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України (Розбій).

Поліція високо відзначає вчинок Антоніни Мощицької, яка за сміливість і допомогу обов’язково буде нагороджена від імені керівництва поліції Іршавщини.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...