"Забути всі ці роки, як йо***ий страшний сон": Одкровення донецького сепаратиста

Деякі сепаратисти мріють про те, щоб виїхати з окупованих районів Донбасу, однак не можуть, тому що "нікуди йти".

Скріншот зі скаргами одного з прихильників так званої "ДНР" розмістив на своїй сторінці в Twitter блогер Necro Mancer, передають Патріоти України.

Просепаратистський блогер з окупованної Макіївки Сергій Александровський поділився історією про те, як він не зміг доїхати додому з Донецька через величезні пробки, і йому довелося йти пішки.

"Особисто я вирішив пішки пройтися пару кілометрів, так швидше все одно, але такої кількості ненависті я вже давно не відчував... І так, хотілося вже йти і йти, не озираючись, в сторону кордону з Росією, та хоч в глушину, в Саратов, а потім, забути всі ці роки як йо***ий страшний сон. Шкода, немає горезвісної "бабусі в Саратові" ... Нікуди йти", - сумує Александровський.

У коментарях він зізнається також, що у нього немає грошей на переїзд з Донбасу, інакше блогер давно б уже покинув територію, підконтрольну "ДНР".

"Довели бідного сєпара прокляті мусора", - жартує над скаргами сепаратиста блогер, який розмістив скріншот його поста.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...