Забув, що його знімають: Телеканал ZIK зі скандалом звільнив журналіста через суперечку з прихильником Порошенка (відео)

За порушення стандартів виконання службових обов’язків Костянтин Лохвицький звільнений з посади журналіста телеканалу ZIK.

З огляду на резонанс, який викликало в соціальній мережі Facebook відео з «Ходи нескорених» на День незалежності за участю журналіста телеканалу ZIK Костянтина Лохвицького, керівництво медіа-структури надало пояснення, передають Патріоти України.

Костянтин Лохвицький – колишній АТОвець, поранений під Іловайськом. На телеканалі ZIK працює буквально тиждень. Вихід людини з плакатом на підтримку Президента Петра Порошенка на «Ході нескорених» сприйняв як провокацію.

Позиція журналіста Костянтина Лохвицького така: «Всі прекрасно розуміють, що ця людина вийшла, щоб спровокувати хлопців на «Ході нескорених», але в неї не вийшло. Його прихильники сподівалися, що АТОшники почнуть бити людину з таким плакатом, але не так сталося як гадалося – хлопці стримались. Я, як атошник, журналіст, не міг не поставити цій людині декілька запитань. Оскільки людина почала мені «тикати» та хамити, я висловив свою думку в кадрі щодо відсутності честі, совісті, гідності та поваги до моїх загиблих побратимів, і таки маю право!».

«Нам прикро за цей інцидент. Костянтин мав право продемонструвати своє ставлення, проте як громадянин, а не як журналіст при виконанні свої професійних обов’язків. Тому від імені телеканалу ZIK перепрошую за таку поведінку журналіста», – коментує ситуацію генеральний директор медіа-холдингу ZIK Ігор Туркевич.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...