Забили молотком: Спливли деталі кривавої розправи над вінницькою родиною (фото)

Родичу жорстоко вбитої родини у Вінниці з чотирьох осіб, який і викликав швидку на місце інциденту, оголосили про підозру у вчиненні злочину.

Як інформує прес-служба правоохоронців, це зробили співробітники слідчого управління поліції з процесуального керівництва прокуратури області 1 січня. Відзначається, що вбивство сталося 31 грудня, передають Патріоти України.

Копи затримали 30-річного вінничанина того же дня, проте їм знадобилося більше доби, щоб зібрати достатньо доказів для оголошення зловмисникові про підозру. "Над розкриттям цього злочину працювали близько ста поліцейських — слідчі слідчого управління поліції, криміналісти, оперативники відділу розкриття вбивств обласного главку поліції і весь особовий склад міського відділу поліції", — сказано в повідомленні прес-служби.Затриманий зізнався в тому, що вчинив умисне вбивство чотирьох осіб, серед яких його мати, колишня дружина та двоє малолітніх дітей.

Так, він надав інформацію про те, де викинув молоток, яким наносилися смертельні удари. Поліцейські знайшли і вилучили знаряддя злочину.

При цьому слідством відпрацьовуються всі можливі версії того, що сталося.Як розповіли поліцейські, проведені слідчі й оперативні заходи дозволили визначитися з ключовою версією вбивства — чоловік міг розправитися з колишньою дружиною через тривалий конфлікт.

"Рік тому подружжя розлучилося, мати зловмисника проживала з невісткою та онуками, у них були хороші відносини. Отже, за попередньою інформацією слідства, підозрюваний міг вбити рідних під час чергової сварки", — зазначили правоохоронці.

Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідство клопотатиме в суді про обрання запобіжного заходу на період досудового розслідування у вигляді взяття під варту.

За вбивство чотирьох людей зловмисникові загрожує довічне ув'язнення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...