Забили насмерть: Трагічно завершилася п'янка будівельників церкви на Київщині

У Київській області за розбійний напад та умисне вбивство поліція затримала будівельників церкви.

Троє працівників познайомилися з двома чоловіками, які приїхали в гості в село Скригалівка з сусіднього району, і запросили їх на "чарку", - передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.

Під час спільного розпиття алкогольних напоїв зловмисники накинулися на одного з гостей. Його жорстоко побили, від чого нещасний втратив свідомість. Після цього у нього забрали 4 тис. гривень, наручний годинник, мобільний телефон і банківську картку.

Потім будівельники силою заштовхали іншого молодика в автомобіль і вивезли в ліс. Там вони продовжували наносити побої, вимагаючи назвати код банківської картки, поки той не перестав дихати. З місця злочину чоловіки втекли на авто.

Поліцейські Фастівського району по "гарячих слідах" затримали місцевого жителя, причетного до розбійного нападу. Ним виявився 30-річний житель села Скригалівка.

Невдовзі правоохоронці затримали трьох зловмисників на Житомирщині. Ними виявилися жителі Чернігівської та Волинської областей, 31, 35 і 37-річного віку, які вже неодноразово мали проблеми з законом.

За даними фактами порушено кримінальні провадження у ч. 2 ст. 187 (Розбій) та за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...