"Загнанная крыса питерской подворотни": Путін планує випалювати очі та м'які тканини облич власних співгромадян

Тепер для придушення будь-якого опору жителів "скрепної" в розпорядженні силовиків опиняться сучасні технології. Вони здатні робити страшні речі з незадоволеними владою.

У розпорядження Росгвардії надійдуть лазерні випромінювачі, які здатні засліплювати, оглушати і наносити інші важкі травми, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Російські журналісти отримали таку інформацію з даних державних закупівель. "Системи комплексної нелетальної дії (СКВН) будуть встановлені на автомобілі "Газель", пофарбовані на вимогу замовника в колір "мишачо-сірий".

Лазерний випромінювач установки створює "акустичний тиск", що перевищує больовий поріг людини. На відстані 10 метрів воно складе 135 дБ", - йдеться в повідомленні.

Як працює така "нелетальна зброя"? За даними журналістів, створюється потужний світловий потік, що травмує зір. Одним з розробників є автор монографії "Методи і засоби захисту важливих державних об'єктів від тероризму" Михайло Анцелевич. "Сліпучий промінь" був створений в ТОВ "АСБ Плюс".

З'ясувалося, що професор Анцелевич давно вивчає і розробляє засоби, що дозволяють калічити демонстрантів. Ще вісім років тому він, разом з іншим російським колегою-науковцем, оформили патент на інший подібний винахід - зброю, що дозволяє приголомшувати людини. Цікаво, що спершу засіб розроблявся для боротьби з мишами і щурами, але потім вчені "додумалися" успішно використовувати його на "двоногих шкідниках" - громадянах власної держави.

За даними видання, зброю "від гризунів" акустичного дії застосовують в РФ вже не перший рік, а ось лазерні випромінювачі стануть новинкою в арсеналі путінської гвардії.

Цікаво, що центральна влада не хоче коментувати дані придбання для своєї "охранки". Питання про те, як лазерна зброя відіб'ється на здоров'ї учасників мітингів і акцій протесту, також досі залишається відкритим.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...