"Загниваючий Захід - це пипець!": Мережу підірвало відео з реакцією росіянина на європейський потяг

Росіяни опублікували в мережі ролик з європейського потягу, який викликав бурхливе обговорення.

Відповідний відеоролик було опубліковано в Twitter, передають Патріоти України.

Відзначається, що росіяни взяли найдешевші квитки на поїзд з Будапешта в Прагу і показали на відео ліжка, наявність кондиціонера, регуляторів температури, будильника, безкоштовної води, окремого туалету та душу, набору особистої гігієни (тапочки, зубна щітка, мило, вушні палички).

"Загалом, загниваючий Захід це пипець", - підсумував автор відео.

"Історія про аборигенів з Африки які потрапили в Європу. Про який ривок або вставання з колін, після всього цього, можна взагалі говорити?", "Зате в наших поїздах справжнісінькі гравітаційні туалети!", "В цьому поїзді жити можна...", "Мій номер в Гонконзі був приблизно таким", "Час у дорозі: 6:40 годин! Росіяни по сім діб їдуть з Воркути на Південь, звичайно це розрив мозку для них", "Ой подумаєш, зате у нас міст, Крим і 5:0. Що з'їли?", - прокоментували ролик в мережі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...