Загострення на Донбасі: Терористи потужно атакували бійців ООС

Підрозділи Об’єднаних сил вогнем зі стрілецької зброї відповіли противнику та подавили його вогневі точки.

Минулої доби бойовики 36 разів порушували режим припинення вогню, з них 9 разів застосовували важке озброєння - втрат серед українських військових немає. Крім цього окупанти вкотре зірвали розведення військ в районі Станиці Луганської, відкривши вогонь зі стрілецької зброї. Про це йдеться у зведенні прес-центру Операції об'єднаних сил (ООС), передають Патріоти України.

"Упродовж минулої доби ситуація в районі проведення ООС залишалася контрольованою. Бойові дії, із загостренням на окремих напрямках, тривали уздовж всієї лінії зіткнення. На Луганському напрямку інтенсивність боїв порівняно з попередньою добою значно зменшилась. В районі н.п. Новотошківське ворог припинив спроби оволодіння позиціями наших військ", - йдеться у зведенні.

"На Дебальцевському напрямку в районі н.п. Троїцьке, Луганське, Світлодарськ підрозділи Об’єднаних сил зосередженим вогнем зі стрілецької зброї відповіли противнику та подавили його вогневі точки. На Донецькому напрямку ворог безуспішно проявляв активність в районах населених пунктів Авдіївка та Мар’їнка. Наші захисники адекватним вогнем у відповідь не дозволили противнику перейти до більш активних дій", - зазначили у прес-центрі.

"Часткового загострення ситуація набувала на Маріупольському напрямку в районах населених пунктів Талаківка, Водяне та Лебединське. Захисники Маріуполя надійно утримували позиції та не дозволили окупантам покращити своє тактичне положення", - наголосили в командуванні ООС.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...