Загроза для України: Росія перекинула в Крим потужний ракетний комплекс

В анексованому Криму в Севастополі був розміщений другий дивізіон зенітно-ракетного комплексу С-400, який нібито буде контролювати повітряний простір над Чонгаром і Армянськом на кордоні з материковою Україною.
Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на джерело в силових структурах півострова, передають Патріоти України.

"Завдання другого дивізіону комплексу С-400 - вчасно виявити і за необхідності знищити загрозливі для Криму повітряні об'єкти з боку України", - сказав обізнаний співрозмовник.

При цьому в Держдумі перекидання дивізіону назвали попереджувальним сигналом для України.

Міноборони Росії повідомляло минулого грудня, що новий дивізійний комплект зенітної ракетної системи С-400 "Тріумф" заступить 12 січня 2018 року на бойове чергування в анексованому Криму, у Севастополі. Навесні 2017 року перший дивізіон С-400 було розгорнуто в районі Феодосії.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...