"Загроза з боку РФ існуватиме, доки не допоможемо сотням поневолених Москвою народів піднятися на національно-визвольну війну й дезінтегрувати цю потвору", - політолог

Буряти й чеченці для "кривавої бані" неодмінно прийдуть туди, де діти читають не вірші Василя Стуса, а мугикають Висоцького, вважає автор.

Про це на своїй сторінці у Facebook пише експерт з питань безпекової політики Василь Лаптійчук, передають Патріоти України.

"Слід прийняти закон "Про збройного агресора", де регламентувати з державою-агресором увесь спектр відносин (розрив дип., конс. і економічних відносин, припинення будь-якого трафіку і зв"язку, конфіскацію майна, припинення гуманітарної експансії агресора, інтернування їх громадян, заборону в"їзду наших громадянам на територію агресора тощо), а не в беззаконній площині ганятися за клоунами, що заробляють тут і там, і намагатися їм пришивати ярлики зрадників (Верхголком "вюючої держави" тиждень інкогніто на Мальдівах за підробними документами й без передачі повноважень - це не зрада, а "сердючка" на підробітках - зрада). Який рівень, такі й дії.

Буряти й чеченці (росіяни) неодмінно прийдуть туди, де розмовляють не українською, а російською, і де діти читають не вірші Василя Стуса, а мугикають Висоцького. Безвідносно до того, чи прихильники рос. барда цього хочуть.

Проблема загрози з боку РФ існуватиме доти, доки ми не допоможемо сотням поневолених Москвою народів піднятися на національно-визвольну війну й дезінтегрувати цю потвору. Проте це не входить в інтереси української "еліти"."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...