Загрозлива тенденція: "На Катю Гандзюк напали бійці, які захищали ДАП", - волонтер (відео)

Є дані про 55 нападів на громадських діячів з початку 2017 року. Усі нерозкриті.

Про це розповів волонтер Роман Сініцин, передають Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

"Це колапс правоохоронної системи. Чіткий маркер: 55 і 0. Встановлені й затримані виконавці й організатори деяких нападів. Про замовників не йдеться. В більшості випадків це люди, які сидять у кабінетах на вищому регіональному рівні. Центральній владі чіпати їх незручно, бо все може посипатися", - пояснює він.

На думку волонтера це протистояння між системою та суспільством. "Маховик насильства наростатиме. Регіональні еліти відчувають безкарність.

Є ще одна загрозлива тенденція. Виконавцями нападів стають ветерани війни. На Катю напали бійці, які захищали Донецький аеропорт. Люди повертаються з фронту в тяжкому психологічному стані. Ніхто ними не займається, крім деяких волонтерських ініціатив.

Зрозуміло, ветерани вміють убивати. Часто в них немає грошей. Погоджуються на сумнівні підробітки. Можна згадати вбивство Дениса Вороненкова в центрі Києва у березні 2017-го (колишній депутат Держдуми РФ 2016 року переїхав до України, отримав громадянство. - ред). У нього стріляв боєць Нацгвардії", - розказує Роман Сініцин.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...