Загинули люди: Уночі в Дніпрі горіла багатоповерхівка

Пожежа виникла в однокімнатній квартирі на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. В результаті загинули три людини: двоє дорослих і одна дитина.

Сьогодні вночі в п'ятиповерховому житловому будинку, розташованому на вулиці Робоча, що в Чечелівському районі міста Дніпро сталася пожежа. Займання почалося в квартирі на другому поверсі цього будинку. Про це журналістам повідомили в прес-службі ДСНС міста, передають Патріоти України.
«3 листопада в 00:25 в Службу порятунку« 101 »міста Дніпро надійшло повідомлення про пожежу, що сталася в Чечелівському районі на вулиці Робоча. Пожежа виникла в однокімнатній квартирі на другому поверсі п'ятиповерхового житлового будинку. Горіли домашні речі в кімнаті на площі 2м2», - сказано в повідомленні прес-служби.
Пожежу вдалося локалізувати о 00:51 та повністю усунути о 01:01. В результаті даної надзвичайної події загинули три людини: двоє дорослих і одна дитина. Також є потерпіла дитина, яка була доставлена в лікарню для проходження лікування. Про її стан, на жаль, нічого невідомо.
В даний час співробітники правоохоронних органів намагаються встановити дані загиблих людей, а також з'ясувати, з якої саме причини почалася пожежа.
Слід зазначити, що з початку поточного року в результаті пожеж, що сталися на території України загинули 1326 чоловік, і ще 1113 чоловік отримали опіки і травми різного ступеня тяжкості.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...