Загинути геройськи з Путіним: Америка обіцяє, якщо РФ не сприйме "Кремлівську доповідь" як попередження, гарантоване подальше загострення, - Гонгадзе (відео)

“Кремлівський список”, що містить прізвища усіх наближених до Кремля осіб, виконує роль стримувального механізму проти Росії.

Про це в ефірі Еспресо.TV заявила керівниця української служби “Голосу Америки” Мирослава Гонгадзе, передають Патріоти України.

На думку журналістки, навколо “Кремлівської доповіді” зараз перебуває багато спекуляцій, як в українських медіа, так і у американських, бо не усі до кінця розуміють суть цього списку.

“Вчора міністерство фінансів США все таки видало звіт, в якому конкретно вказані особи, які пов’язані з Кремлем, агресією Росії в Україні і можливе втручання у американські вибори. У документі чітко вказано, що це не є санкційний список. Це список людей, що потенційно можуть підпасти під подальші санкції”, - пояснила Гонгадзе.

Також вона розповіла, що Державний департамент США на цьому етапі не збирається накладати додаткові санкцій на компанії з оборонної промисловості. Таке рішення спричинило галас серед місцевих ЗМІ, однак Гонгадзе радить дивитися на список як на останній дзвінок для Росії. “Якщо усі ці люди і компанії підпадуть під санкції, станеться колапс російської економіки”,- заявила журналістка.

Гонгадзе вважає, що список та загалом санкції - це методи стримування Росії. І якщо Росія не сприйме цей список як попердження, то “буде подальше загострення ситуації”.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...