"Загинув на місці": На Одещині п'яна сварка між АТОвцем і цивільним завершилась поножовщиною

В Іванівському районі Одеської області в ніч на 12 березня військовослужбовець 28-ї окремої механізованої бригади під час спровокованого конфлікту вбив місцевого жителя.

Як повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції в Одеській області, до чергової частини Іванівського відділення поліції надійшло повідомлення від оператора лінії "102" про те, що в смт Петрівка під час бійки чоловік дістав ножове поранення, передають Патріоти України.

"Встановлено, що двоє жителів розпивали алкогольні напої в місцевому барі. Між ними на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин виник конфлікт, під час якого один з чоловіків вдарив свого знайомого ножем в область паху і тильну частину ноги вище коліна", - повідомили в поліції.

За даними поліції, від отриманих тілесних ушкоджень і втрати крові постраждалий загинув на місці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Відзначається, що зараз вирішується питання про затримання 30-річного правопорушника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Разом з тим, згідно з повідомленням прес-служби 28-ї окремої механізованої бригади, 30-річний солдат - військовослужбовець механізованого підрозділу - за місцем постійного проживання в компанії бойового побратима і дружини святкував свій день народження. "Група підпилих молодих чоловіків, віком від 18 до 20 років, спровокували бійку з військовими. В результаті один з хлопців - 19-річний Дмитро - зазнав ножового поранення і дорогою до лікарні помер від втрати крові. Ведеться слідство", - повідомили в прес-службі, уточнивши, що підозрюваний у вбивстві військовослужбовець характеризується колегами позитивно.

Як розповіли очевидці НП, компанія п'яних молодиків спровокувала бійку з військовими, негативно відгукуючись про учасників АТО.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...