"Заяви українських політиків про повну забезпеченість ЗСУ - це брехня", - волонтер

24 серпня Україна відзначає свій День Незалежності. Проте у 1991 році ми отримали її лише на папері, але не отримали її у своїх головах.

Про це заявив засновник фонду "Повернись живим" Віталій Дейнега, передають Патріоти України.

За його словами, ми, як і більшість країн, свою незалежність виборювали, але у 1991 році нам просто пощастило і зараз, на жаль, завдяки російській агресії ми розуміємо, що готові платити за нею ціну.

"Ми зрозуміли куди ми хочемо йти і куди не хочемо. День незалежності – це важливий день, його вага буде зростати з кожним роком. Ми повинні бути вдячні військовим, бо ми всі під їхним захистом", – запевнив Дейнега.

"У нас є велика проблема – ми дуже погано працюємо з інформаційним полем в плані війни. Вона у нас "випадає" і її показують у новинах серед не таких важливих подій, тому парад потрібен, бо ми будемо бачити, що армія відновлюється. Хоча ми й розуміємо, що це вітрина і у армії є багато проблем. Проте заяви політиків, що армія повністю забезпечена – це брехня",– сказав волонтер.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...