"Зайцева просто пролетіла б повз": З'ясувалася фатальна деталь у страшній ДТП у Харкові

У суді жінка заявила, що якби підозрюваний у справі про ДТП у Харкові Дронов зупинився перед уявною лінією перед світлофором, Зайцева не влетіла б у його авто.

Дронов своєї провини не визнав

Людмила Фабріс, яка втратила в ДТП у Харкові 18 жовтня 2017 року доньку і внучку, постійно ходить на судові засідання, щоб домогтися справедливого покарання для винуватців, передають Патріоти України.

На засіданні жінка попросила у суду слова, щоб висловити фігуранту аварії Дронову свої претензії. Знову ж таки, щодо уявної лінії, перед якою водій повинен був стояти до того, як загориться зелений сигнал світлофора.

"У мене на вас велика образа як на зрілу людину, чола якої доторкнулася сивина. Чому ви не зупинилися перед цією лінією? Ви ставили собі це питання хоча б раз? Я втратила двох, для мене зупинився світ... Я сто разів була на цьому місці, і весь час думала: якби ви зупинилися, Зайцева просто пролетіла б повз, і цієї страшної трагедії не сталося б", - заплакала жінка.

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова сталося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоний сигнал світлофора, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ятеро людей, ще одна людина померла від травм у лікарні. Суд взяв під варту Дронова та Зайцеву на час проведення розслідування по справі. Перші аналізи показали наявність в організмі Зайцевої опіатів. Пізніше нарколог, який проводив огляд Зайцевої після аварії, зник.

Джерело: Город Х
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...