Закарпатські роми шокували своїм багатством на весіллі (відео)

Неповнолітня наречена була "усіяна" золотом з голови до п'ят, а її чоловік на Бентлі блиснув діамантовим годинником.

У Закарпатській області роми з Виноградова вразили неймовірно багатим весіллям. Відповідне відео з'явилося в YouTube, передають Патріоти України.

На весілля були запрошені не менш багаті гості, які наділи дорогі наряди і безліч прикрас. Варто відзначити вік молодят. І наречений, і наречена неймовірно молоді, більш того – неповнолітні. Замість білої фати на голові нареченої були золоті монети, замість традиційної сукні обрали вбрання у стилі середньовіччя.

Весілля прокоментували в мережі: "Бал-маскарад, якийсь!". "Як клоуни, де такі наряди продаються?". "Який жах, мені стало страшно за цю дівчинку, вона ще дитина". "Наречена, як перелякане кошеня, не зрозуміє що відбувається. Бідна дитина".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Медовий Спас, або Маковія: Церковні та народні традиції. Що не можна робити 1 серпня

четвер, 1 серпень 2024, 7:05

1 серпня за новоюоіпнським календарем українці святкують Медовий Спас, або Маковія. У цей день прийнято приходити в храм і дякувати Богові за врожай. У серпні бджолярі збирають мед, тому свято й отримало таку назву. . Цього дня починається Успенський п...

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...