Закарпатський прокурор став винуватцем смертельної ДТП

Інцидент стався в селі Репинне Міжгірського району Закарпатської області.

За інформацією правоохоронців, 25-річний житель Міжгір’я на автомобілі Renault Logan, не впорався з керуванням і врізався в металевий паркан і залізобетонну опору, передають Патріоти України. В результаті аварії 20-річна пасажирка загинула на місці, ще одна пасажирка у віці 25 років була доставлена в лікарню.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 статті 286 КК України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть людини.

У прокуратурі Закарпатської області підтвердили, що за кермом авто був співробітник відомства, уточнивши, що за попередньою інформацією (експертиза на основі Драгера), водій був тверезий. Також джерела в правоохоронних органах заявили виданню, що мова йде про прокурора Міжгірського відділу Хустської місцевої прокуратури Дмитра Гримута.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...