Закарпаття накрив потужний паводок, - ДСНС (фото, відео)

У Закарпатській області в результаті інтенсивних дощів підтоплені десятки будинків, заблоковано рух по декількох дорогах.

Про це повідомила прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) у Facebook, передають Патріоти України.

"Внаслідок різкого підвищення температури повітря та опадів у вигляді дощу і снігу 9-15 грудня на території Закарпатської області сталося підняття рівня води в річках через що було підтоплено 1357 га сільгоспугідь, 278 домогосподарств, 22 підвальних приміщень та дорожнє полотно чотирьох автомобільних доріг протяжністю 820 м", - йдеться у повідомленні.

"Пошкоджено одну опору мосту, перекриття просіло, частина грунту перед мостом обвалилася. На протилежному березі залишаються 64 житлових будинки", - зазначив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, передає його прес-служба.

За його словами, в зазначеному місці автомобільний рух заблоковано.

Люди змушені переходити з берега на берег по кладці.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...