"Захараст готує собі новорічний подарунок", - Ходаковський

На думку Ходаковського, фактично це означає, що в «ДНР» мають намір змінити «Конституцію», щоб Захарченко залишився ще на рік.

Екс-глава батальйону «Восток» Олександр Ходаковський, на своїй сторінці в соцмережі опублікував «законопроект», згідно з якою термін перебування при владі ватажка «ДНР» Олександра Захарченко та «Народної Ради» буде збільшений на рік, передають Патріоти України.

При цьому в якості доказу він опублікував представлення одного з «депутатів» про те, що доцільно внести зміни в «Конституцію» з приводу продовження повноважень Захарченко та «Народної Ради» не на 4, а на 5 років.

Так, Ходаковський написав: «Судячи з усього, Захарченко вирішив зробити Донбасу своєрідний новорічний подарунок - подарувати нам себе ще на рік».

Бойовик порівняв Захарченко з Вінні-Пухом і повідомив, що історія Вінні-Пуха повчальна: «через те, що хтось багато їсть, можна застрягти в норі і не залишити вчасно територію». «Також, він додав, що у Путіна 86% підтримки, якщо вірити соцопитуванням, але Захарченко навіть його перевершив. Він просто сказав: «Все моє!».
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...