Захарченко оголосив про припинення існування України і створення на її території "Малоросії"

Ватажок самопроголошеної терористичної організації "Донецька народна республіка" Олександр Захарченко оголосив про створення "Держави Малоросія".

Олександр Захарченко оголосив про припинення існування України

Як передає Інтерфакс, столицею фейкового утворення повинен стати Донецьк, а прапором визнається прапор Богдана Хмельницького, передають Патріоти України.

При цьому лідер терористів підкреслив, що "держава Україна не підлягає відновленню". "Ми вважаємо, що держава Україна, в тому вигляді, який був, не підлягає відновленню. Ми, представники регіонів колишньої України, за винятком Криму, заявляємо про заснування нової держави, яке є наступницею України. Нова держава буде називатися "Малоросія", так як сама назва Україна дискредитувало себе", - сказав Захарченко.

За його словами, "ДНР" і "ЛНР" є "єдиними територіями України, крім Криму, на яких збереглася законна влада".

Захарченко також анонсував "введення надзвичайного стану на три роки, щоб уникнути хаосу". "За цей час заборонена діяльність будь-яких партій. В цей же термін починаються розслідування із залученням міжнародної громадськості за злочинами в Одесі, на Майдані, на Донбасі. Це рішення визріло вже давно, але всьому свій час, і ось саме сьогодні ми пропонуємо варіант, який дозволить зупинити війну", - додав ватажок "ДНР".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...