Захарченко розповів про "феєричну перемогу" "захисників Донбасу" і знищення двох підрозділів ЗСУ

Глава "ДНР" Олександр Захарченко заявив про знищення двох артилерійських батарей українських військовослужбовців.

"За вчорашній день під час обстрілу Донецька були знищені дві артилерійські батареї, знищено три бліндажі, один із них - командний пункт, який коригував вогонь по Донецьку... Ми це все не залишили без відповіді", - заявив Захарченко журналістам, передають Патріоти України з посиланням на РІА Новости.

При цьому на сторінці прес-центру штабу АТО в Facebook повідомили, що втрат у рядах українських військовослужбовців не було, але двоє бійців отримали поранення. При цьому в штабі АТО наголосили, що найбільш активні дії ворога фіксувалися недалеко від Донецька.

"Всього за минулу добу незаконні збройні формування 23 рази порушили перемир'я. Під час обстрілів противник двічі застосовував реактивні системи залпового вогню, 8 разів міномети різних калібрів, один раз - 122-міліметрову артилерію. Сили АТО 14 разів адекватно відповідали ворогові з піхотного озброєння. Внаслідок бойових дій двоє українських воїнів отримали поранення", - написано в звіті.

"Російсько-окупаційні угруповання всупереч всім мирним домовленостям продовжили обстріли позицій української армії з використанням важкого озброєння, яке не повинно знаходитися на лінії розмежування", - наголосили в штабі АТО.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...