"Захід-2017": Арестович попередив про підвищення ставок з боку Кремля

У протистоянні з Заходом Росія має намір "підвищувати ставки" шляхом розгойдування ситуації в деяких країнах Європи і "м'якої окупації" Білорусі.
Олексій Арестович

Таку думку "Обозревателю" висловив військовий аналітик Олексій Арестович, передають Патріоти України.

"Росіяни будуть підвищувати ставки, їм ще рано здаватися, вони будуть намагатися грати, попереду ще 1-2 раунду гри", - попередив він.

У цьому контексті аналітик зауважив: "Зараз вони дуже сильно розгойдують Боснію і Герцеговину, Республіку Сербську. Будуть робитися спроби розхитування ситуації в інших країнах Європи, в Прибалтиці".

Арестович також допустив варіант "м'якої окупації" Білорусі. На його думку, "для цього не обов'язково вводити війська". Він нагадав про масштабні російсько-білоруські військові навчання "Захід-2017", які пройдуть на території Білорусі в вересні поточного року. "Вони можуть повчитися і там залишитися, а можуть піти, але почати впливати на білоруську політику. Наприклад, силовики почнуть проводити все більш проросійську політику. Тобто вони будуть перехоплювати внутрішню політику Білорусі в свої руки. Таким чином, ми в Україні матимемо на півночі великий головний біль, що вже видно по зникненню нашого хлопця на території Білорусі".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...