"Захід-2017": Що Кремль намагається приховати від НАТО

В ході майбутніх навчань Міноборони РФ буде намагатися приховувати невисоку боєготовність своїх військових з'єднань.

Військовий аналітик Олександр Гольц вважає, що Росія під час навчань Захід-2017 спробує відволікти увагу від невисокої боєготовності своїх частин, - передають Патріоти України з посиланням на "Голос Америки".

За його словами, сильним козирем з військової точки зору є непередбачуваність, його і буде використовувати Росія.

"На мою думку, в ході майбутніх навчань Міноборони буде намагатися приховувати не стільки високу боєготовність, скільки невисоку боєготовність своїх військових з'єднань", - говорить Гольц. Він зазначив, що за останні роки було оголошено про створення великих з'єднань, але чисельність Збройних сил РФ не зросла.

"Це означає, що всі нові ударні формування не повного складу. Тобто, вони, в основному, на папері", - пояснює експерт.

Також він вважає, що РФ під час навчань буде намагатися створити видимість гігантської потужності армії, хоча насправді це не відповідає дійсності.

"Це частина пропагандистської кампанії – того, що зараз називають доктриною начальника Генерального штабу Герасимова, оскільки вперше ці ідеї були висловлені в ході його доповіді в 2013 році. Суть цих ідей у тому, що не можна розділити стан війни від стану миру. З цього, мабуть, слід, що військові дії ведуться постійно», – зазначив експерт.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...