"Захід може легко виграти гібридну війну у Росії, проявивши рішучість і волю", - Ейдман

Кремль намагається не допустити до влади в країнах Заходу вольових лідерів, які здатні виграти гібридну війну з Росією.

Ігор Ейдман

Економіка Росії не здатна протистояти санкціям, тому країни Заходу легко могли б виграти гібридну війну з РФ. Таку думку російський соціолог і політолог Ігор Ейдман висловив у Facebook, передають Патріоти України.

"Нових американських санкцій ще не ухвалили, а рубль уже впав. Російська економіка схожа на рахітичного, боягузливого боксера з чаплінської комедії, на якого варто тільки замахнуться, і він сам від страху падає на ринг. Очевидно, що, різко посиливши санкції, Захід позбавив би російську владу економічних ресурсів для ведення гібридної війни і легко виграв би її. Але він цього не робить", – зазначив він.

Політолог висловив упевненість, що нові санкції США у процесі ухвалення і реалізації буде суттєво пом'якшено і вичищено завдяки президентові США Дональду Трампу. "Не для того Трамп після "великої зустрічі" в Гельсінкі кликав [президента Росії Володимира] Путіна в Білий дім, щоб так жорстоко образити друга Володю. Поки Трамп при владі, якихось катастрофічних для Кремля санкцій не буде. Парадокс гібридної війни в тому, що Захід може легко виграти її, проявивши рішучість і волю. Але Кремль під час цієї війни усіма засобами намагається домогтися, щоб при владі в західних країнах не було людей, які таку волю мають. І поки обставини йому сильно сприяють", – підсумував Ейдман.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...