"Захочется еще - куплю!": Кремлівський пропаганд*н цинічно виправдався за віллу в Італії

Російський топ-пропагандист Володимир Соловйов заявив, що він багато заробляє і має право на розкішне життя в Європі.

Володимир Соловйов

Про це він розповів, коментуючи скандал навколо його покупки вілли в Італії на озеро Комо, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Слушайте, это анекдот собачий. Хочет расследовать — пусть расследует иностранную собственность, начиная от Волкова (колишній глава виборчого штабу Олексія Навального Леонід Волков – ред.), заканчивая сотрудниками "Эха Москвы". Я не государственный служащий, никаких законов не нарушал. Захочется купить где-нибудь еще — где-нибудь еще куплю. Налоги плачу, средства позволяют. Зарабатываю много, получаю большое удовольствие от того, что мои программы приносят деньги телеканалу "Россия", – повідомив Соловйов.

Рупор Кремля також прокоментував покупку елітного автомобіля Maybach за 15 мільйонів рублів. "А машина? А у меня больше машин гораздо, и они все в базе. А вот то, что там нарушали правила водители, потому что я сам этой машиной не пользуюсь, это важно. Будут наказаны, кроме штрафа. Потому что в то время, которое там указано у Навального, я как раз работаю в эфире", – зазначив пропагандист.

Також Соловйов повідомив, що взагалі нічого поганого не розповідав про Європу і життя в ній. "Найдите хоть одну мою цитату, где сказано, что Европа - это плохо. Вы можете услышать, о чем угодно, вы никогда от меня не услышите, что европейская культура — плохо. Природа, история, цивилизация. Ошибки, которые совершает политическое руководство разных стран, — конечно. В том числе, кстати, и наше. В 90-е годы — сплошные политические ошибки", – виправдовувався він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...