Захищався як міг: В Дніпрі "підприємець" стріляв у комунальників (відео)

Увечері 9 червня в Дніпрі власник незаконної автозаправної станції відкрив стрілянину по комунальникам, які прибули демонтувати споруду.

Конфлікт стався на вулиці Робочій, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Информатор".

Як розповів начальник управління реклами та торгівлі Дніпровського міськради Руслан Мороз, об'єкт будувався в житловому секторі, переважно вночі.

Співробітники комунальних служб почали демонтаж незаконної заправки. Власнику будови це не сподобалось і він приїхав зі своїм помічником розбиратися.

Як розповіли очевидці, чоловік був у нетверезому стані. В ході сварки власник і його помічник дістали зброю. У першого пістолет забрати встигли, а ось другий встиг вистрілити.

"Чоловік спочатку лаявся, а потім вихопив пістолет і почав стріляти в бік працівників, які проводили демонтаж. Стрілка майже відразу знешкодила поліція, яка супроводжувала спил незаконної заправки. Зброя нападника було травматичною", - розповів Мороз.

Відзначається, що в результаті перестрілки ніхто не постраждав. Чи заарештували зловмисників, невідомо, опергрупа від коментарів відмовилася, а співробітники патрульної поліції такою інформацією не володіють.

Після нападу, комунальники продовжили демонтаж, зрізавши частину каркаса. На місці працювала патрульна поліція і слідчо-оперативна група. За словами Мороза, вранці на місце конфлікту прибули озброєні прихильники господаря заправки, які були затримані поліцією.

Пізніше на місце події прибув мер Дніпра Борис Філатов, який розповів, що близько двох днів тому до нього звернулася жінка і розповіла, що на вулиці Робочій біля її будинку будують заправку. Під час з'ясування обставин виявилося, що на цю бензоколонку немає жодного документа.

"Я прийняв вольове рішення цю заправку демонтувати за допомогою сил КП "Благоустрій" та Муніципальної гвардії. Ще хочу подякувати патрульній і національній поліції, всі спрацювали добре. В цьому ситуації недобросовісні підприємці отримали хороший урок і він буде повчанням всім іншим", - заявив він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...