Закликала Володимира Путіна ввести війська: В Австрії судять лідерку місцевих радикалів

Почався судовий процес над членами підпільної організації "Конфедерація Австрія".

Моніка Унгер

В Австрії стартував суд над радикалами з підпільної організації Staatenbund Osterreich, які заперечують існування держави та її закони, а також планували повалити владу, щоб встановити в країні хунту, передають Патріоти України.
Прихильники Staatenbund Osterreich відносяться до радикалів, які створюють "паралельні суспільства", носять свої "посвідчення особи", "водійські права" та інші "документи" з "довідками". Члени організації залякували чиновників, розсилаючи їм листи з погрозами.
Більш того, Моніка Унгер, "президент" підпільників, яких в країні налічується близько 2700, закликала російського лідера Володимира Путіна ввести війська. Це повинно було, за її задумом, допомогти їй прийти до влади. Унгер - колишній політик з Граца від ультраправої Австрійської партії свободи. Навесні 2017 роки її з 26 особами затримали.
Судять 14 членів організації. Їх звинувачують в зраді, участі у ворожому державі утворенню, а також в шахрайстві.
Обвинувачені закликали військових приєднатися до "спільної справи", а після того, як ті відмовилися, Унгер написала Путіну, поскаржившись, що австрійські чиновники "не сприймають її всерйоз".
Джерело: Укрінформ
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...