Законотворці-модниці, або Скільки коштують сумки депутаток (фото)

Між жінками-політиками йде німа конкуренція за звання наймоднішої.

Жінки в парламенті, не дивлячись на свій статус народних депутатів, все одно в першу чергу залишаються жінками. І, як і для будь-якої представниці прекрасної статі, красиві сукні і брендові сумочки для них дуже важливі, передають Патріоти України.

При тому, коли фінанси дозволяють, чому б не позмагатися зі своїми колегами дорогими фірмовими речами?!

10 мінімальних зарплат

На цьому пленарному тижні у журналістів рябіло в очах від великої кількості гардероба і наявності різних сумочок у народних обраниць. Давайте ж дізнаємося, хто опинився наймоднішою на цей раз.
Найдорожчою сумкою, яка попалася нам на очі, мала соратниця Юлії Тимошенко, член «Батьківщини» Олена Кондратюк. Вона прийшла на роботу з сумкою французької фірми SAINT LAURENT.

Спочатку таку сумку можна було придбати за 30 тис. гривень, зараз вона подешевшала в два рази.

Ходовий товар

За нашими спостереженнями, більшість жінок під куполом віддають перевагу сумкам фірми MICHAEL KORS. Дизайнери кажуть, це в силу того, що речі цього бренду не дорогі і ставити депутатам марнотратство з боку громадськості не вийде.

Але тут як подивитися. Наприклад, член БПП Тетяна Ричкова придбала собі досить недешеву сумку MICHAEL KORS.

На сайті фірми така ж сумка, з незначними змінами коштує 358 доларів (трохи більше 10 тис. гривень).

Скромно, але зі смаком

Найскромніша сумочка опинилася у члена «Самопомочі» Ганни Романової. 33-річний політик зупинила свій вибір на американській фірмі GUESS.

Її сумочка хоч і не коштує захмарних грошей (зараз її можна придбати за 2600 гривень), але зате виділяється яскравим дизайном і оригінальністю.

Як ми бачимо жінки-нардепи з різних фракцій, ведуть «війну» не тільки на політичному фронті, а й на модному. І коли не виходить перемогти противника, пролобіювавши той чи інший закон, в справу йдуть жіночі штучки.

Джерело: Знай.UA
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...