"Залізна завіса від Польщі" стала реальністю, - журналіст

Польські прикордонники розвернули на кордоні українського громадського діяча Святослава Шеремета, який вирушав до Польщі, щоб відвідати могили воїнів Армії УНР в Ланцуті.

У пункті пропуску Шегині-Медика польські прикордонники зняли відповідального секретаря ДМВК з автобуса і відвели в окрему кімнату для дачі пояснень. Уже в кімнаті прикордонники повідомили Шереметі, що, за клопотанням МЗС Польщі, йому заборонений в'їзд в шенгенську зону на 1 рік, - передають Патріоти України.

Як зазначив у себе в блозі український журналіст Дмитро Вовнянко, в зв'язку з недопуском до Польщі секретаря Державної міжвідомчої комісії Святослава Шеремета за забороною польського МЗС можна привітати всіх українців з новою реальністю. Реальність називається «залізна завіса від Польщі». Тепер якщо ви відверто вважаєте УПА героями - в Польщу вас не пустять, навіть якщо ви туди їдете проїздом - шенген закритий.

«Хочете в Польщу? Уважно стежте за тим, що говорите і пишете. Ну, а то на зло полякам, раптом в собі патріота України відкриєте? Особисто мені - все одно на ці заборони. Я - автор роману про УПА, і цим пишаюся. Польща мені вже явно не світить. Говорячи відверто, в таких умовах не сильно і хочеться відвідувати таку державу, де діють такі заборони», - резюмував журналіст.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...