Залишили стікати кров'ю: На Тернопільщині підлітки по-звірячому познущались над подругою

​У Кременецькому районі Тернопільської області учні профтехучилища напали на свою одногрупницю і намагалися перерізати їй горло розбитою пляшкою.

Про це повідомляє відділ комунікації Національної поліції Тернопільській області, передають Патріоти України.

16-річні підлітки влаштували посиденьки з алкоголем. Як повідомили в поліції, для розпивання алкоголю підлітки відправилися в занедбане приміщення. "23 вересня троє студентів вищого професійного училища області, серед яких двоє хлопців і дівчина, вирішили відпочити. З собою взяли пляшку горілки. Запивали алкоголь солодкою водою. Однак спиртного їм не вистачило, і вони попросили перехожого докупити вина. Розпивали спиртні напої діти в занедбаних приміщеннях", - розповіли поліцейські.
Під час п'янки дівчина почала насміхатися над хлопчиками, а ті у відповідь почали бити дівчину палицею. Зупинилися лише тоді, коли вона втратила свідомість. Один з підлітків вирішив її вбити, щоб дівчина не розповіла про побиття і спробував перерізати їй горло уламком пляшки. "Неповнолітня втратила свідомість після того, як один з одногрупників придушив її. Щоб подруга не розповіла про те, що сталося, він схопив скло від розбитої пляшки і тричі спробував перерізати горло. Потерпілу хлопці залишили стікати кров'ю, а самі продовжили відпочинок в райцентрі", - додали правоохоронці.
Через деякий час дівчина прийшла до тями і змогла самостійно дійти до гуртожитку, де комендант викликала швидку. Дівчину доставили в лікарню. Медики оцінюють її стан як середньо-стабільний і повідомляють, що скло кілька разів зачепило сонну артерію, але на щастя, її не перерізало.

Дівчина повідомила поліції, хто скоїв на неї напад і всі підозрювані затримані. Вони зізналися в злочині і на даний момент знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...