Залишились син і дочка: У мережі розповіли про загиблого на Донбасі українського бійця

Юрію Олійнику, який 10 листопада загинув в районі Світлодарської дуги, за кілька днів мало виповнитися 44 роки.

Про це написав у Facebook журналіст Володимир Кухар, передають Патріоти України.

"Вчора загинув наш бойовий побратим, боєць 12 БТрО (згодом - 12 ОМПБ) Юрій Михайлович Олійник (Юра "Полтава"). Юра вийшов на своє останнє бойове завдання як сапер на Світлодарській дузі.

Народився 1974 року на Полтавщині у Кобеляцькому районі. Жив у Києві на вулиці Туполєва, Святошинський район. Працював у Києво-Святошинському Дорожно-експлуатаційному управлінні трактористом. Прийшов із третьою хвилею мобілізації, з якою прийшло багато добровольців.

Під час війни у 2014-2015 роках служив у 3 взводі 2 роти 12 батальйону, згодом - командиром відділення у 4 роті 12 батальйону. Отримав звання старшини. Був досвідченим бійцем і дуже хорошою людиною. І взводний, і ротний командири характеризують Юру з найкращої сторони.

Фанат полювання. Любив хазяйнувати, смачно готував. Залишилося двоє дітей - син і дочка, 1996 і 1998 років народження.

15 листопада мав бути 44-ий день народження Юри...

Слава Україні! Героям слава!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...