Залишились син і дочка: У мережі розповіли про загиблого на Донбасі українського бійця

Юрію Олійнику, який 10 листопада загинув в районі Світлодарської дуги, за кілька днів мало виповнитися 44 роки.

Про це написав у Facebook журналіст Володимир Кухар, передають Патріоти України.

"Вчора загинув наш бойовий побратим, боєць 12 БТрО (згодом - 12 ОМПБ) Юрій Михайлович Олійник (Юра "Полтава"). Юра вийшов на своє останнє бойове завдання як сапер на Світлодарській дузі.

Народився 1974 року на Полтавщині у Кобеляцькому районі. Жив у Києві на вулиці Туполєва, Святошинський район. Працював у Києво-Святошинському Дорожно-експлуатаційному управлінні трактористом. Прийшов із третьою хвилею мобілізації, з якою прийшло багато добровольців.

Під час війни у 2014-2015 роках служив у 3 взводі 2 роти 12 батальйону, згодом - командиром відділення у 4 роті 12 батальйону. Отримав звання старшини. Був досвідченим бійцем і дуже хорошою людиною. І взводний, і ротний командири характеризують Юру з найкращої сторони.

Фанат полювання. Любив хазяйнувати, смачно готував. Залишилося двоє дітей - син і дочка, 1996 і 1998 років народження.

15 листопада мав бути 44-ий день народження Юри...

Слава Україні! Героям слава!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...