Замах на Михайлика: Напередодні активіст вимагав відставки одеських силовиків

Однодумці громадського діяча переконані, що за злочином стоїть влада.

Одеський громадський активіст Олег Михайлик, на якого було здійснено замах, на початку минулого тижня на прес-конференції вимагав відставки начальника ГУ НП в Одеській області Дмитра Головіна і прокурора області Олега Жученка, передають Патріоти України з посиланням на Михайла Кузаконя, голову одеського відділення "Народного Руху України".

"Це з останнього, що він зробив перед замахом. За цим стоять представники нинішньої влади. Важко сказати хто саме — вони всі дуже тісно пов'язані", - сказав він у коментарі журналістам.

Водночас заступниця голови міського осередку "Народного Руху України" Аліна Радченко зауважила, що останні напади на активістів в Одесі об'єднують два прізвища: мера Геннадія Труханова та "неофіційного хазяїна міста" Володимира Галантерника. "Олег єдиний з усіх активістів відкрито говорив, що буде балотуватися в мери Одеси", — зазначила вона.

Джерело: the Бабель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...