Замахнувся на дружбу з Росією: Медведчук обіцяє покарати міністра інфраструктури Омеляна

За словами Віктора Медведчука, міністр-непорозуміння, людина-гіперлуп і покровитель лоукостів всієї України остаточно втратив зв'язок з реальністю...

«Доріг в країні немає, інфраструктурні проекти наказали довго жити, «Укрзалізниця» дихає на ладан, зате «державні мужі», які називають себе «реформаторами», одну за одною просувають інфантильні, а головне, небезпечні, руйнівні для країни ініціативи». Так Віктор Медведчук прокоментував ідею міністра транспорту Омеляна припинити пасажирське залізничне сполучення з Росією, передають Патріоти України.

За словами Віктора Медведчука, ініціатива закрити кордони для українців, які виїжджають на заробітки в Росію, щоб прогодувати свої сім'ї, що знаходяться в Україні, "яка зусиллями єврореформаторів загрузла в боргах, злиднях і безробіттю", - це дійсно апогей «реформаторської» думки.
«Перш ніж продукувати такі ідеї, Володимиру Омеляну, який мислить в дусі фонвізінського недоростка, як мінімум потрібно було б для початку вивчити статистику. За інформацією Держстату, в 2017 році в Росію виїхали 4,37 млн громадян України. Однак міністр-непорозуміння, людина-гіперлуп і покровитель лоукостів всієї України, остаточно втративши зв'язок з реальністю, продовжує плодити ідеї, які, в разі їх реалізації, вдарять по мільйонах українців (тим, хто сьогодні їде в Росію на заробітки, і тим, хто хоче мати можливість відвідати рідних, близьких, вчитися і подорожувати)», - нагадав Віктор Медведчук.
«Підігріваючи антиросійські настрої в суспільстві і розпалюючи міжнаціональну ворожнечу, Омелян намагається за завісою «гри в політику» приховати свої економічні провали на посаді міністра», - стверджує лідер «Українського вибору».
За словами кума володаря Кремля, як би не старався пан Омелян, наші громадяни як їздили раніше, так і будуть їздити в Росію, зміцнюючи відносини між нашими країнами, відновлюючи співпрацю, розвиваючи культурні, гуманітарні, економічні зв'язки. «І ніякими заборонами, ніякими чорними списками і списками санкційних заходів цей процес не зупинити», - впевнений політик.
Також Віктор Медведчук упевнений в тому, що Омеляну потрібно подати у відставку і відповісти за свої руйнівні «реформи». «Як і іншим чиновникам-єврореформаторам з урядів Яценюка - Гройсмана - всім тим діячам, які, зруйнувавши економіку, загнавши країну в боргову кабалу, довели до злиднів мільйони українців, влаштували бенкет під час чуми, отримуючи мільйонні зарплати і премії, паразитуючи на своєму народові», - підсумував політик.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...