"Запад берет власть в РФ за самое дорогое, почти за "фаберже": Російська опозиціонерка про те, що буде після смерті Путіна (відео)

У випадку смерті президента РФ Володимира Путіна, в стосунках Росії і Заходу миттєво настане відлига. Хоча вона і не буде повномасштабною і всеосяжною.

Таку думку в ефірі ObozTV висловила російська опозиціонерка Ольга Курносова, передають Патріоти України.

Вона підкреслила, що всі дійові особи в сьогоднішній російській системі влади зав'язані на гроші. "Поэтому, когда наступают на их кошелек... на самом деле, Запад действует верно. Они берут их за самое дорогое, почти за "фаберже", – зіронізувала Курносова.

За її словами, ніякого іншого способу дій після Путіна, крім відлиги у відносинах, просто не існує. Коли Україну намагаються налякати тим, що після Путіна прийде ще страшніший диктатор – це не більше, ніж лякалки.

"Если мы будем рассматривать возможные сценарии, то ближе всего те, которые произошли после смерти Сталина. Хотя, конечно, Путин – это не Сталин. Это его карикатурная копия, он Сталином не является ни с какой стороны. Но те обстоятельства и та система, которую он создал, неудачно копируют сталинскую систему", – підсумувала Курносова.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...