Запам'ятаєте цих "музично-внєполітічєскіх": Як українські "зірки" "запалюють" перед окупантом

В Рашке проходила церемонія нагородження музичної премії RU TV.

Щоб ви розуміли, серед всіх цих запоребріковскіх Нюш, Кіркорова та інших Тимотей цілком собі органічно відсвічували і наші з вами українські "зірки" - пише Катерина Золотарьова, повідомляють Патріоти України.

Так, Ani Lorak була присутня на церемонії як претендент в номінації "Співачка року", яку за підсумком виграла ще одна наша знаменітсть - Loboda.

"Кращий старт року" - група імбецильності братків з 90-х під відповідною назвою "Гриби" (вони теж наші або чому вони у нас на всіх концертах?).

У номінації "Кращий кліп, знятий в Криму" (просто про * уейте від самої номінації) перемогла пісня "Їдемо до Криму" колись пристойного "Хору Турецького".

У номінації "Краща пісня" перемогла група "Время и Стекло" (так, так, мої маленькі ніжні патріоти, ваші веселі любимчики, на яких ви ходите і вивалюєте купа бабла), а ще це та сама группочка, яка стала обличчям кампанії Сухарики Flint і навіть на сторінці в ФБ висить у них на кавер. Сподіваюся, компанія розуміє, що з їх продуктами особисто у мене тепер покінчено. До речі, Oleksii Potapenko, Ви ж патріот, навіщо допускаєте участь ваших підопічних в таких мерзенних політичних ігрищах?

Номінація "Креатив року" - знову Лобода! (Вже як-то ні * уя і не дивно)

"Кращий дует року" - Ані Лорак з якимось дрищём.

Ніхреновенько так, нє? Однією жопой на всіх стільцях відразу? І тут концерт, і там жопу лижуть - чисті повії від бабла на довірі.

Але ж між країнами йде війна. Люди не те що бабло - люди життя втратили. І до сих пір втрачають. Зруйновані долі, розбиті сім'ї, загублені життя ...

А ці мерзоти беруть участь в цій війні з того боку. З тієї простої причини, що їздять туди і вдають, що частини українцям ця війна ЧУЖА і вони ніякого зла на Росію не тримають.

Це ж очевидна замірская лінія, мовляв, бачите - все насправді між людьми добре! Це все політики стравили братські народи, але ми насправді няшечка, мимими.

Так що ви запам'ятаєте цих "музично-внєполітічєскіх". І коли наступного разу будете йти на їхні концерти тут, знайте - кожним квитком ви спонсоруєте нові кулі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...