Запасаємося попкорном, або Скрепи та технології: Поблизу Криму впав черговий російський стратегічний міст (фото, відео)

У Сочі обвалився міст на федеральній автомобільній трасі А-147.

Ділянка пошкодження становить 20 метрів. За інформацією ДАІ, рух по трасі паралізовано, автомобільне сполучення з містом перервано, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Альтернативного проїзду в Сочі немає, повідомили в міському управлінні Росавтодора. В адміністрації Сочі настійно радять автомобілістам утриматися від поїздок. Відновлення руху по мосту може зайняти до двох діб.

«Даний розмив призвів до надзвичайної ситуації - припинення автомобільного сполучення між містом Туапсе і більшою частиною Лазаревського району. Це обумовлено фактичної безальтернативністю проїзду на даній ділянці в межах населеного пункту Макопсе», - повідомили в прес-службі сочинського управління Росавтодора.
Повінь в Сочі спровокували зливи, які тривають в Краснодарському краї з учорашнього дня. У місті оголошено штормове попередження.

Глава Туапсинського району Анатолій Русин повідомив, що загинули двоє людей, ще одна людина зникла безвісти. Загиблі - літні чоловік і жінка, їх тіла знайшли в районах підтоплення. Причину їх смерті з'ясовують слідчі.

У Туапсинському і Апшеронському районах введено режим надзвичайної ситуації. Синоптики прогнозують, що зливи з грозами і градом можуть тривати в регіоні до 26 жовтня.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...