Запізнився на літак: У Києві хлопець вистрибнув з 14-го поверху на очах у друзів (відео)

Від отриманих травм він помер на місці.

15 січня близько 22:00 в Києві на вулиці Липковського, 34 був виявлений труп молодого чоловіка, передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Тіло хлопця лежало біля 16-поверхового будинку. Ним виявився громадянин Марокко 1998 року народження, який навчався в Україні. В той день він вирішив відвідати своїх знайомих, оскільки запізнився на літак.

Коли друзі вирішили відпочити, хлопець різко підвівся і виліз на підвіконня. Дівчата, які перебували в квартирі, відразу ж помітили це і почали витягувати студента за штани. Зусилля виявилися марними: хлопець звісився за вікно і вислизнув вниз з 14 поверху.

Під час падіння хлопець обвалив кондиціонер, від отриманих травм він помер на місці. За розповідями місцевих жителів, спочатку вони почули жіночі крики, а після - звук від падіння. Одна з жінок бачила, як людина звисала з вікна.

Про причину, що спровокувала хлопця на подібний вчинок, нічого невідомо. Її встановить слідство. На місці події працювала поліція, слідчо-оперативна група та медики.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...