"Запобігання корупції звучить багато": Як стати мільйонером, або скільки заробляє глава НАЗК (документ)

Глава НАЗК Наталія Корчак заробила за січень-листопад 2017 року 987 тис. грн зарплати і надбавок з обчисленими податками.

Наталія КорчакПро це повідомляє проект "Марлін" з посиланням на документи про нарахування виплат, передають Патріоти України.

Оплата за окладом склала 387,7 тис. гривень. Така ж сума нарахована за інтенсивність праці. Надбавка за вислугу років склала 193,8 тис. грн. Корчак ще отримала допомогу на оздоровлення в розмірі 107,2 тис. грн.

Раніше Наталія Корчак отримала зарплату за листопад розміром 108 тис. гривень. При цьому 41 тис. гривень була видана в якості премії за інтенсивність праці.У першому півріччі 2017 року середній розмір зарплати голови НАЗК Наталії Корчак склав 100,7 тисячі гривень на місяць проти 143,6 тисячі гривень в минулому році. Такі дані містяться в звіті Рахункової палати про результати аудиту НАЗК.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...