Запорізькі активісти обурені жорстоким поводженням з твариною на відкритті нового ресторану

Зоозахисники міста Запоріжжя обурені використанням тварини в якості реклами м'яса на відкритті ресторану грузинської кухні.

Про це пише на своїй сторінці в Facebook Олеся Кулик, передають Патріоти України.

"Жорстоке ставлення до тварини. Вівцю з ранку прив'язали на проспекті Соборному і без підстилки використовували для розваги публіки, зі словами "у нас найсвіжіше м'ясо, завтра ви зможете його спробувати", - написала Кулик.

У п'ятницю, 20 жовтня, на проспекті Соборному в Запоріжжі, відбулося урочисте відкриття нового грузинського ресторану. Для того, щоб залучати відвідувачів, біля ресторану поставили чоловіка в національному грузинському одязі і живого барана на прив'язі. Клієнтам пропонували сфотографуватися з ним і погладити.

Запорізькі зоозахисники були обурені таким поводженням з твариною і викликали патрульних поліцейських. Співробітники патруля, дізнавшись у чому справа, відмовилися складати протокол і сказали, що у них немає бланків.

"Держава нас не постачає протоколами. У нас їх немає. Нема на чому зафіксувати", - цитує патрульних Кулик.

Між зоозахисниками і працівниками ресторану стався конфлікт. Співробітники закладу ображали захисників тварин. Господар ресторану стверджував, що це його авторське право - прив'язувати вівцю для реклами. "Це моє авторське право", - процитувала господаря ресторану Кулик і додала, що їй особисто він заборонив фотографувати як його, так і тварину.

Зоозахисниця Олеся Кулик має намір написати заяву в поліцію. А справою про жорстоке поводження з твариною займеться Служба захисту тварин.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...