Запорізький горе-злодій застряг в колодязі під час втечі

Коли патрульні прибули на місце виклику, то виявили 33-річного чоловіка, який стояв по пояс у колодязі. Вимогу патрульних вилізти з колодязя він виконати не зміг.

У Запоріжжі злодій застряг в колодязі. Він уже нарізав кабелів і хотів втекти, але йому це не вдалося. Про курйозний інцидент повідомила прес-служба поліції, передають Патріоти України.

"Злодієві стало соромно за свій вчинок навіть перед самим собою. Патрульні отримали інформаційне повідомлення від небайдужих громадян про те, що на вулиці Цегляна невідомий чоловік стоїть в колодязі і витягує "Укртелекомівський "кабель", - сказано в повідомленні.

Зловмисник розповів, що зняв люк, і заліз в колодязь, щоб зрізати кабель з метою власної наживи. "Зрізавши майже весь кабель, і викинувши його на поверхню громадянин зрозумів, що застряг і не може самостійно вибратися з колодязя, тому що ноги заплуталися в усіченому кабелі. Правоохоронці допомогли горе злодієві звільнитися від "полону укртелекому". На місце події викликали слідчу групу і доставили до Шевченківського відділку поліції для подальшого з'ясування обставин", - додали правоохоронці.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...