"Запропонував би Порошенку зосередитися на управлінні державою в умовах агресії Росії", - спецпредставник США про "справу" Саакашвілі (відео)

Колишній глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі має право на публічний судовий розгляд з питання про втрату українського громадянства.

Про це заявив спеціальний представник США щодо України Курт Волкер. Відео, де Волкер відповідає на питання журналіста, на своїй сторінці у Facebook опублікував Саакашвілі, - передають Патріоти України.

"Україна - країна, де діє верховенство права. Будь-хто, наприклад, колишній президент Саакашвілі, має право на слухання справи в українському суді. Я сподіваюся, що припиниться ескалація політичної драми і всі зосередяться на правовому врегулюванні. Це для України не менш важливо, ніж боротьба з корупцією та економічні реформи", - йдеться у заяві Волкера.

Крім того, спецпредставник США не радив би Порошенку затримувати Саакашвілі, а запропонував би зосередитися на управлінні державою в умовах агресії Росії.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...