Запросила Путіна на весілля: Австрійського міністра закликали негайно подати у відставку

Депутат Європарламенту від зелених Міхель Раймон закликав главу МЗС Австрії Карін Кнайсл подати у відставку через запрошення на своє весілля президента Росії Володимира Путіна.

В австрійському зовнішньополітичному відомстві, коментуючи заяву Раймона, відзначили, що присутність Путіна на весіллі Кнайсль не впливає на зовнішню політику Відня, - передають Патріоти України з посиланням на австрійські ЗМІ. У відомстві також наголосили, що приїзд російського лідера вважається робочим візитом.

В Єврокомісії, в свою чергу, відмовилися коментувати майбутню поїздку Путіна в Австрію.
Як розповів прес-секретар президента Дмитро Пєсков, Путін із задоволенням прийняв запрошення на весілля Кнайсль. За його словами, глава держави відвідає церемонію одруження по дорозі до Німеччини, де у Путіна заплановані переговори з канцлером Ангелою Меркель. Прес-секретар російського президента також зазначив, що Путін і раніше відвідував різні приватні заходи за кордоном. При цьому Пєсков пообіцяв пізніше розкрити інформацію про те, що президент подарує главі МЗС Австрії.
Президент Росії Володимир Путін приїде на весілля Карін Кнайсль разом з ансамблем з десяти донських козаків. Про це повідомляє австрійське видання OO Nachrichten. За відомостями видання, десять чоловік з козачого хору повинні будуть заспівати гостям урочистої церемонії традиційні народні пісні.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...