Запис української "шахової королеви" Анни Музичук у Facebook став найпопулярнішим постом 2017 року

За 5 днів її пост про бойкот цього чемпіонату з шахів набрав понад 110 тисяч лайків, 14 тисяч коментарів та майже 53 тисяч поширень.

Зазначимо, українська шахістка Анна Музичук заявила про рішення не їхати на чемпіонат світу зі швидких шахів, який відбудеться в Саудівській Аравії з 26 по 30 грудня. Причиною такого рішення дівчини став суворий дрес-код та традиції цієї країни, зокрема – обов’язкове для жінок закрите вбрання абайю, передають Патріоти України з посиланням на 24 Канал.

За 5 днів її пост про бойкот цього чемпіонату з шахів набрав понад 110 тисяч лайків, 14 тисяч коментарів та майже 53 тисяч поширень.

Як повідомляє Watcher, це найпопулярніший пост в українському сегменті Facebook за весь час його існування. І ці показники лише продовжують активно зростати – щогодини додається кілька сотень нових поширень та коментарів. Майже всі коментатори підтримують рішення Анни та її сестри не їхати на чемпіонату з шахів у Саудівську Аравію.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...