Заради зіркових селфі: Стало відомо, чому українка вдвічі переплатила за будинок світської левиці (фото)

Будинок знаменитої світської левиці Кім Кардашьян та її чоловіка Каньє Веста розташовувався в лос-анджелеському районі Бель-Ейр. Він обійшовся українській підприємниці в 17,8 мільйона доларів, при тому, що сама зіркова пара придбала його в 2013 році за 9.

Кім Кардашьян і Марина АктонМинулого року українська підприємниця Марина Актон купила особняк Кім Кардашьян за нечувану суму, передають Патріоти України.

Як стало відомо виданню The Blast, така різниця у вартості особняка пояснюється додатковою умовою, яка зобов'язалася виконати Кардашьян. Мова йде про те, що американська знаменитість повинна буде активно рекламувати українку в соцмережах і всіляко намагатися сприяти просуванню її музичної кар'єри.

Відзначається, що Кім старанно виконує цю умову, постійно згадуючи Актон у своїх публікаціях. Крім того, дівчат часто можна побачити разом на всіляких світських заходах, а також Кім регулярно відвідує презентації нових кліпів українки.

Такий незвичайний бізнес-хід чи не перший у своєму роді, адже абсолютна більшість угод у сфері нерухомості явно не передбачають таких незвичайних додаткових послуг в контракті.

Марина Актон заміжня за американським бізнесменом Брайаном Актоном, який в свій час став співзасновником популярного месенджера WhatsApp. Крім того, аж до 2010 року Марина займала посаду секретаря екс-генпрокурора України Святослава Піскуна.

Примітно, що в будинок подружжя Кардашьян Актон так ніколи і не переїжджала. Вона придбала його в листопаді минулого року, однак вже нещодавно знову виставила на продаж, оцінивши особняк у 18 мільйонів доларів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...