Зарано кричали "ура!": Мешканка окупованого півострова розповіла, як Кремль Кримським мостом душитиме кримчан (відео)

Кримчан попереджали, що не варто сподіватись на щедроти "доброго царя". Адже брехати та пошивати у дурні - фірмовий стиль господаря Кремля, коли не йдеться про диктаторів інших країн, де приклад ошуканства має негативне міжнародне значення.

Росія планомірно перетворює окупований Крим на свою військову базу, попутно знищуючи туристичний потенціал півострова. Про це заявила в ефірі ObozTV журналіст і блогер Лариса Волошина, коментуючи свіже відео перекидання у Крим військової техніки окупантів, передають Патріоти України.

"Про це говорили з самого початку українські експерти. Ті казки, що міст був потрібен, щоб привезти з Російської Федерації на окуповану територію туристів, гроші, воду — все це була балаканина російської пропаганди. Насправді, це військовий об'єкт", — підкреслила Волошина.

"Зараз частково відремонтована і побудована нова траса "Таврида" в Криму. Через будівництво цієї траси були знищені унікальні зелені насадження, парки, кипарисові ліси. Зараз знищують пам'ятки культури та архітектури, наприклад, старовинне кримськотатарське кладовище", — розповіла вона.

На думку блогера, окупанти "роблять те, заради чого анексували Крим — створюють російський авіаносець".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...