Зарубав у своєму гаражі: Житель Харківщини вчинив самосуд над злодієм (фото)

Загиблим виявився безробітний 45-річний житель селища Пересічне.

У Харківській області 25-річний житель селища Вільшани Дергачівського району зарубав сокирою зловмисника, який проник в його гараж. Про це в середу, 7 листопада, повідомляє прес-служба обласної поліції, передають Патріоти України.

Зокрема, в поліцію надійшло повідомлення про виявлення в гаражному приміщенні закривавленого тіла чоловіка. Поліцейські з'ясували, що 25-річний власник домоволодіння ввечері на своєму подвір'ї побачив невідомого чоловіка, який проникнув в його гараж. "Господар вирішив про всяк випадок взяти сокиру і розібратися з незнайомцем. Опинившись в темному приміщенні, він розгледів силует людини. Коли той почав до нього наближатися, чоловік завдав йому кілька ударів сокирою. Від отриманих травм потерпілий відразу помер. Лише після скоєного чоловік розгледів його і дізнався. Загиблим виявився безробітний 45-річний житель селища Пересічне", - йдеться в повідомленні.
Відзначено, що з місця події поліцейські вилучили речові докази. Слідчим відкрито кримінальне провадження за статтею умисне вбивство. Наразі чоловіка затримано, ведеться слідство.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...