"Зашкварені іхтамнети" набувають обрисів: Міноборони України ідентифікувало 1700 знищених російських військових

Головне управління розвідки Міністерства оборони і СБУ зібрали дані, які свідчать про перебування на території Донбасу до п'яти тисяч російських військовослужбовців.

За даними відомств, серед військових РФ на Донбасі в результаті боїв загинули більше 1700 чоловік, повідомляють Патріоти України з посиланням на ВВС.

«Ми збираємо дані про загиблих, які підтверджені нашими засобами розвідки: радіоелектронними, технічними, агентурними. Тобто, ми знаємо імена, прізвища людей, звідки вони. Повірте, цих даних нам цілком достатньо, вони ті ж, які мають розвідки всіх провідних країн світу», - запевнив представник ГУР Міноборони Вадим Скібіцький.

За його даними, за п'ять місяців 2017 року на Донбасі загинули 280 російських військових, в 2016 році - 850, за 9 місяців 2015 року - 627 осіб. Відзначається, що в 2014 році, на який припали найзапекліші бої, Міноборони не вело статистику.

Скібіцький відзначає складність у визначенні громадянства загиблих по ту сторону боїв.

«Російські військові потрапляють на територію України з "легендами", змінюють прізвища, отримують позивні. Нам, наприклад, відомі випадки, коли з одного й того ж позивного три роки криються різні командири, і ми знаємо, що вони - росіяни», - говорить він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...