"Зашкварені": На пропрезидентському телеканалі випустили мультик про конкурентів Порошенка на виборах (відео)

Чим ближче до президентських виборів, тим різноманітніше використовувані політтехнології - як, наприклад, анімація в цьому випадку.

На ютуб-акаунті телеканалу "Прямий" (який ЗМІ пов'язують з оточенням Петра Порошенка) був опублікований епізод мультсеріалу під назвою "Зашкварені", передають Патріоти України.

Дія анімаційного серіалу (стилізованого під "Південний парк") відбувається в кам'яній добі. Герої картини, стилізовані під образи відомих українських політиків, намагаються змінити вождя племені.
"Вусатий [схожий на Анатолія Гриценка] намагається укласти союз з погоничем мамонтів [схожий на Олега Ляшка], потім радиться зі сміттєвим ангелом [схожим на Андрія Садового]. Екзальтована дама з кісткою в зачісці [схожа на Юлію Тимошенко] то закликає скинути вождя, то чекає на появу чоловіка. Несподівано на горизонті з'являються кораблі племені москводротів", - сказано в описі до відео.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...